🖼 Niet voor fysiotherapeuten

Dit gaat niet over TEKENEN, maar over…

Weet je wie er op mijn training afkomen als bijen op honing? Ik probeer al jaren deze doelgroep in één hokje te stoppen. 
Deze titels komen vaak voor: 

Consultants, projectmanagers, innovators, beleidsmedewerkers, zelfstandig ondernemers, professional visualisers, stakeholdermanagers, verandertraject-medewerkers, kwaliteitsmanagers, HBO docenten, HBO studenten en juristen.

Allerlei verschillende mensen. Wat hebben ze nou met elkaar in gemeen!? En wat maakt het dat mijn communicatietraining zo ONTZETTEND bruikbaar is voor ze?

Door te zoeken naar de verbanden, de grote gemene deler, kan ik in ieder geval zeggen: Dit is niet voor fysiotherapeuten.’ 🥼

Niks ten nadelen aan die beroepsgroep, maar zij communiceren meestal met 1 patiënt tegelijkertijd. Er is dus geen sprake van een team met verschillende achtergronden. 

Daarnaast is die ene patiënt ook vaak de beslisser. Er is dus geen ‘achterban’ of raad van bestuur die buiten jou om een beslissing gaat maken. 

Voel je hem al?

De communicatietraining die afgelopen tijd SUPER succesvol was, de training Extreem Helder Communiceren gaat in februari nog 1x van start. 

Dit is vooral bruikbaar als je werkt met een MULTIDISCIPLINAIR team dat een boodschap helder moet overbrengen op een andere partij. Zoals een (interne) klant. 🤴

Dat kan ik natuurlijk wel mooi zeggen, maar misschien wil je dat ook gewoon eens ERVAREN. 

Dat kan nu! Aankomende tijd geef ik daar een gratis workshop in. 1 uur, om te proeven aan het visueel werken. Niet door te tekenen, maar door iets anders.

Mijn aanpak gaat namelijk over de as van STRUCTUUR. Dat heb ik nog niemand anders zien doen. Gek eigenlijk, als je ziet hoe goed het werkt! 

Aanmelden voor de workshop kan via deze link 👇

@@https://drawforgood.org/aanmelden_slim_tekenen/

Ik zie je daar!

High Five! 🖐
Jefta

2 Comments

 1. Johanna Lagarde

  Hi Jefta, klopt het dat de workshop alleen morgen nog beschikbaar is?
  Ik zou de workshop graag willen volgen, maar morgen kan ik nou net niet…. Is er nog een ander moment?
  Gr Johanna

  Reply
  • Jefta Bade

   Ha Johanna! Jazeker, er komt nog één moment aan. Dit hebben we net besloten. Maandag 1 feb. Zodadelijk kun je je aanmelden via de Slim Tekenen workshop pagina:
   https://drawforgood.org/aanmelden_slim_tekenen/

   Dit mail ik je ook even direct, wel zo handig om het lijntje daar te laten lopen!
   Ciao, Jefta

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De 9-Field Structure

Gratis. Meteen toepasbaar. Eigen gedachten structureren.


Ja, stuur mij de uitlegvideo over deze AWESOME productiviteitstool. Inspireer mij daarna elke maandagochtend met een BOOST aan creativiteit! 🔥

Nieuwsbrief toestemming DrawforGood

Dank je wel, je bent aangemeld! High Five 🖐 Jefta Mocht je binnen 3 minuten niet een mail ontvangen hebben, check dan even je spam filter. Die eet ze soms op 😅

Begin de week met een lach!

Abonneer je op mijn wekelijkse BOOST aan creativiteit en inspiratie. Begin je de dag met een lach! 🤩 Omdat ik je niet in spanning wil houden ontvang je DIRECT de eerste Brownpaper Monday video!

Nieuwsbrief toestemming DrawforGood

Dank je wel, je bent aangemeld! High Five 🖐 Jefta Mocht je binnen 3 minuten niet een mail ontvangen hebben, check dan even je spam filter. Die eet ze soms op 😅

Ontvang de beste tools & inzichten op het gebied van leiderschap, coaching en visueel denken

Begin NU met de 9-Field Structure. De beste productiviteitstool sinds gesneden brood. 🚀

Nieuwsbrief toestemming DrawforGood 3

Dank je wel, je bent aangemeld! High Five 🖐 Jefta Mocht je binnen 3 minuten niet een mail ontvangen hebben, check dan even je spam filter. Die eet ze soms op 😅