Video 2 van 5 – Beeld EN tekst

Je kinderen open & creatief houden – zodat ze straks zelf, ZONDER jou verder kunnen. Hoe doe je dat? 😱

In deze tweede video van de Thuis Leerkracht training laat ik je zien wat écht belangrijk is. In ieder geval NIET het ‘mooi’ tekenen ✏️. 

De winnende aanpak zie je in de video, hiervoor moet je wel voorbij je eigen REFLEX stappen… 🥊

Veel succes vandaag!

Enne, laat me zien wat jullie er van hebben gemaakt! 🐴😉

High Five 🖐️

Jefta

tekenen
Zelf ook een visueel gesprek ervaren?
Plan nu een 1-op-1 met Jefta in!

We kunnen dan even kennismaken en ik maak meteen visuele aantekeningen van jouw verhaal. Het gaat erom dat we een OVERZICHT creëren van jouw werksituatie. Iets wat jij kan delen zodat anderen ook gaan ZIEN wat jij ziet. 

Wat kan je verwachten:
  • Tot de kern komen 🎯
  • Goeie vragen stellen ⁉️
  • Waanzinnig snel 🚀
  • Voor je ogen ontstaat het 🤓
pijl
Wat zeggen anderen?
Henk Gopal

“Wow, ik kan nu in 1 tekening laten zien wie wij zijn en waar we voor staan. Super handig omdat er straks weer 2 nieuwe medewerkers starten. Want:

  • Voor hen is dit meteen duidelijk,
  • Dit beeld kunnen we fysiek ophangen,
  • Dat is dan meteen een geheugensteun – zo aan de muur!”

Kayleigh Goossens

Oprichter bij Peanuts Marketing

Henk Gopal
“Ik vind het SUPER knap hoe jij in zo’n korte tijd, real time, de ESSENTIE van een gesprek kan vatten. In een manier met humor, waardoor het plaatje wat je erna ontvangt gewoon een glimlach op je gezicht brengt. Dat heb ik je zien doen met pitches van allerlei bedrijven en elke keer is het gewoon raak. Dat is wel uniek.”

Ruben van Pelt

Co-Owner & Co-Founder bij dobbi

Henk Gopal
“Dat je gewoon meteen bezig was, zonder dat ik het wist. Ik was positief verrast dat het zo goed klopte. In één keer ‘Bam! Dit is het.’ In één overzicht. ‘Ja, dit ben ik!’ “

Haydar Bayrak

Bedenker events “Op de Bank bij DE BANK” 200 Linkedinners verbinden bij ABN AMRO

Henk Gopal
“Een innerlijk beeld visueel maken: ik doe dat met opstellingenwerk en Jefta Bade doet dat met zijn tekenkunst. Waanzinnig, hoe Jefta door woorden heen weet te luisteren en zijn pen het werk laat doen. Binnen 5 minuten wist Jefta visueel te maken waarom ik zo graag onderneem.”

Brenda Zwinkels

Logopedist-stottertherapeut en trainer in systemisch-dialogisch werk voor zorgprofessionals

De 9-Field Structure

Gratis. Meteen toepasbaar. Eigen gedachten structureren.


Ja, stuur mij de uitlegvideo over deze AWESOME productiviteitstool. Inspireer mij daarna elke maandagochtend met een BOOST aan creativiteit! 🔥

Nieuwsbrief toestemming DrawforGood

Dank je wel, je bent aangemeld! High Five 🖐 Jefta Mocht je binnen 3 minuten niet een mail ontvangen hebben, check dan even je spam filter. Die eet ze soms op 😅

Begin de week met een lach!

Abonneer je op mijn wekelijkse BOOST aan creativiteit en inspiratie. Begin je de dag met een lach! 🤩 Omdat ik je niet in spanning wil houden ontvang je DIRECT de eerste Brownpaper Monday video!

Nieuwsbrief toestemming DrawforGood

Dank je wel, je bent aangemeld! High Five 🖐 Jefta Mocht je binnen 3 minuten niet een mail ontvangen hebben, check dan even je spam filter. Die eet ze soms op 😅